Miercuri începe târgul Indagra

0
- Reclamă -

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei Indagra, cel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA, manifestare organizată de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 02 – 06 noiembrie 2016, atât în interior cât și pe platformele exterioare. La ediția din acest an sunt așteptate circa 500 de companii din peste 20 de țări.

Indagra are ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, al produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional. De asemenea, vor putea fi văzute și ultimele noutăți în materie de tehnică agricolă, un punct de atracție pentru vizitatori.

Târgul INDAGRA

Începând cu anul 2007, târgul INDAGRA a fost inclus în rândul manifestărilor agreate de Asociația Globală a Industriei de Targuri – UFI, cel mai înalt for al industriei expoziționale mondiale. De asemenea, tot din anul 2007, ROMEXPO S.A., prin INDAGRA, este membru în Asociația Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

În aceeași perioadă cu INDAGRA 2016, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se vor desfășura alte 2 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară și EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Retrospectiva 2015

Editia precedenta INDAGRA a stabilit noi recorduri: 475 de companii expozante din 23 de țări, o suprafață expozițională de 32.000 metri pătrați, 63.000 vizitatori, Pavilion Național al Franței, participări de grup din Italia, Olanda, Grecia și Turcia. Gradul de internaționalizare a fost de 36%.

Abatoarele românești se pregătesc pentru exportul de carne de vită în Turcia și Israel

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.