Uși de interior fără toc – ce avantaje prezintă?

1
- Reclamă -

Ușile cu toc ascuns, numite și uși Filomuro, sunt din ce în ce mai prezente în locuințele românilor. Ele vin însoțite de o serie importantă de avantaje ce par să acapareze din ce în ce mai multe persoane în jurul nostru.

Vorbim astăzi despre cum ușile de interior cu toc ascuns reprezintă viitorul și cum pot face acestea diferența dintre o casă amenajată cu gust și una amenajată superficial. Iată lista avantajelor pe care ușile Filomuro le prezintă:

  1. Economia de spațiu

Ușile cu toc ascuns sunt o alegere înțeleaptă acolo unde vorbim despre o locuință de dimensiuni mici sau o casă cu multe camere. De ce? Pentru ca ele nu fură din spațiul util. Bine, prezența tocului nu ocupă prea mult spațiu, însă închide vizual locuința.

Așadar, pentru a obține un efect de camera spațioasă, ușile cu tocul ascuns sunt mai mult decât utile. Ele sunt potrivite pentru orice tip de încăpere, de la camera copiilor, până la bucătărie, baie și așa mai departe.

  1. Integrarea perfectă cu peretele

Tot mai mulți designeri recomandă aceste usi de interior pentru capacitatea incredibilă de a se contopi cu peretele. Ele fac trecerea perete-ușă-perete aproape insesizabilă, ceea ce este incredibil pentru cei care îți doresc imprimeuri deosebite.

În plus de asta, spațiul util din încăpere poate fi exploatat cat mai calculat, chiar și foarte aproape de ușa.

- Reclamă -

  1. Conectare uimitoare a camerelor învecinate

Fie că e vorba despre o cameră locuibilă alăturată, de un dressing sau de orice altceva, o ușă de interior cu tocul ascuns creează un efect de-a dreptul deosebit. Conectarea dintre cele doua încăperi va fi una lină, modernă, unde spațiul va fi exploatat din nou calculat. Mai mult decât atât, trecerea, în unele cazuri, nici nu va fi sesizabilă.

O ușă de interior cu tocul ascuns este perfectă și pentru a face conexiunea cu camera tehnică, spațiile de depozitare, dar și garajul. Totul ține doar de imaginație, de cât de mult îți dorești să exploatezi spațiul util corect, dar și de sfaturile pe care le primești din jur și bineînțeles de bugetul disponibil.

  1. Ușile cu toc ascuns sunt potrivite pentru orice tip de perete

Știi prea bine ca atunci când îți dorești să achiziționezi o ușă normală, cu toc, trebuie să ții cont și de tipul peretelui. Nu toate ușile clasice de interior se potrivesc cu orice tip de perete.

Iată că atunci când vine vorba despre ușile cu toc ascuns, lucrurile stau cu totul diferit. Peretele poate fi tencuit sau din rigips, ușa se va potrivi perfect și ca de fiecare dată va crea acel efect de continuitate.

Ușile cu toc ascuns sunt o alegerea excelentă și pentru mansarde sau etaje create ulterior construcției inițiale, acolo unde pereții nu sunt de fiecare dată zidiți.

Acestea sunt principalele și cele mai de impact avantaje ale ușilor de interior cu toc ascuns. De oriunde le-ai achiziționa, personalul îți va prezenta lista întreagă. Acest tip de uși de interior sunt viitorul grație, în principal, minimalismului prin care se prezintă!

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.