Volum mare de lucrări prezentate de stundenții și masteranzii USAMV Cluj-Napoca

0
madalin grigore usamvcj
Foto credit: Mădălin Grigore (USAMVCJ). FAcebook. Arhiva personală.

Simpozionul Științific Studențesc anual va fi organizat la USAMV Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2021, în format online, cu participarea a peste 300 de lucrări înscrise de studenții și masteranzii universității.

Va fi cea de-a XIX-a ediție a simpozionului, al cărei scop este de a crea cadrul pentru prezentarea şi dezbaterea lucrărilor ce conţin rezultate ştiinţifice şi tehnice, obţinute de către studenţii participanţi pe parcursul pregătirii profesionale, precum şi de a facilita colaborarea ştiinţifică între aceștia.

Evenimentul este organizat de reprezentanţii studenţilor din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, iar lista de înscrieri include peste 300 de lucrări științifice, la cele 15 secțiuni.

„Paradoxal, pandemia a venit la pachet cu foarte multe beneficii. Gândirea pozitivă ne-a dus în pragul în care am reușit împreună cu colegii mei, să continuam în aceeași manieră, la aceleași standarde, acest eveniment dedicat exclusiv studenților USAMV: «Simpozionul Științific Studențesc USAMV Cluj-Napoca» – online, iar numărul participanților să rămână în mare parte același. Felicitări, tuturor celor implicați! Ne vedem Joi, la deschiderea celei de-a IX-a ediții!”, scria pe Facebook Mădălin Grigore, prefectul studenților de la USAMV Cluj-Napoca, duminică, 30 mai 2021.

Tot în acest context, prin intermediul unui comunicat de presă, Grigore a mai precizat: „Participarea la această manifestare ştiinţifică va stimula, cu certitudine, dezvoltarea personală, noi idei de colaborare şi de cercetare în domeniul preferat. Mai mult, un stimulent sigur pentru performanţă, va fi premierea celor mai bune lucrări ştiinţifice prezentate la fiecare din cele 15 secţiuni. Ne bucurăm să avem înscriși studenți de la cele cinci facultăți ale universității și așteptăm cu entuziasm desfășurarea evenimentului!”.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here