Ziua Mondială a Siguranţei Alimentare

1
- Reclamă -

InfoCons aduce în vederea consumatorilor Aplicaţia Gratuită InfoCons – o unealtă importantă pentru alegerea produselor alimentare în cunoştinţă de cauză.

 

„Pe 7 iunie sărbătorim Ziua Mondială a Siguranţei Alimentare, zi ce a fost adoptată de Adunarea Generală a ONU în anul 2018. De Ziua Mondială a Siguranţei Alimentare, accesează secţiunea dedicată Alertelor pentru siguranţa alimentară din Aplicaţia gratuit゠InfoCons. Aplicaţia Gratuită InfoCons te ajută să ai acces în timp real la lista alertelor pentru siguranţa alimentară şi non-alimentare”, susţin reprezentanţii InfoCons.

Astfel, pentru a veni în sprijinul consumatorului, Aplicaţia Gratuită InfoCons, adună într-o singură secţiune dedicată, toate alertele emise la nivelul Uniunii Europene cu detalii precum: denumirea produsului, ţara de origine, ţara vizată de alertă, gradul de risc, data de la care intră în vigoare alerta şi fotografii pentru alertele produselor non-alimentare.

Bazinul legumicol Matca: 34 de milioane de euro investiție

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] InfoCons aduce în vederea consumatorilor Aplicaţia Gratuită InfoCons – o unealtă importantă pentru alegerea produselor alimentare în cunoştinţă de cauză.   „Pe 7 iunie sărbătorim Ziua Mondială a Siguranţei Alimentare, zi ce a fost adoptată de Adunarea Generală a ONU în anul 2018. De Ziua… Cititi mai multe aici: Ziua Mondială a Siguranţei Alimentare […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.