3 sortimente de magiun noi de la Topoloveni

1
- Reclamă -

Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni, se prezintă cu trei alimente funcționale noi, în perioada 18-22 noiembrie, la Târgul Internațional de carte Gaudeamus. Este vorba de Magiunul de dovleac Topoloveni, dulceața de lavandă și dulceața de ardei iute, marca Topoloveana.

Produse 100% naturale consumate și de rege 

Produsele sunt 100% naturale, procesate la aceleași standarde de calitate, respectând principiul de a nu adăuga zahăr, E-uri, conservanți sau aditivi. Sonimpex Topoloveni Furnizor al Casei Regale a României pentru Magiunul de prune Topoloveni și gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste”, premiat Great Taste Awards Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut multiple certificări ale calității cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

Magiunul de prune bun și pentru cei cu diabet

În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.