Apa Calipso: 31 milioane de lei cifră de afaceri pe vară

0
- Reclamă -

 

Producătorul apei de izvor naturală Calipso a înregistrat creșteri ale vânzărilor cu 10 procente în august, faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Pe fondul temperaturilor ridicate din această perioadă, cifra de afaceri realizată de compania Apa Calipso s-a ridicat la 31 mil lei. Principalele creșteri au fost înregistrate pe segmentul de apă plată și apă carbogazoasă, dar și apa cu gust de fructe Viviel, un produs care prinde contur în România.

“Lunile de vară au întotdeauna o componentă de surpriză față de restul anului, dar vara aceasta am atins pragul de 16 milioane litri de apă livrați într-o lună. Datorită investițiilor în extinderea și modernizarea capacităților de producție și îmbuteliere finalizate anul trecut, am reușit să facem față cererii în creștere”, declară Daciana Siderache, directorul general Calipso.

Vara aceasta, temperaturile medii ale aerului s-au situat peste normalul perioadei, în majoritatea țării înregistrându-se zile caniculare cu temperaturi de peste 30 de grade la umbră și un disconfort termic crescut.

“Hidratarea este foarte importantă pentru menținerea unui corp sănătos, mai ales vara, pe caniculă, când pierdem cantități mai mari de apă prin transpirație. Noi încercăm să încurajăm românii să dea mai mare importanță cantității și tipului de apă pe care o beau zilnic, întrucât aceasta poate avea consecințe pe termen lung asupra sănătații lor”, întăreşte Daciana Siderache

Apă de izvor naturală Calipso cu pH-ului de 8,2 şi fără nitriţi

daciana-siderache-apa-calipsoNivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală Calipso se situează sub capacitatea de detecţie a aparatelor de laborator,  reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu Ph-ul lichidelor din corpul uman.
Analizele de laborator arată că apa de izvor naturală Calipso este o apă cu un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale.

- Reclamă -

Apa de izvor Calipso este extrasă dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adâncime, în Codrii Vlăsiei.

Compania Apa Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 140 de angajați, şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei.

Proiectul de extindere a capacității de îmbuteliere finalizat anul trecut ridică valoarea totală a investițiilor în producție ale companiei la peste 12 milioane de euro.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.