APIA: 1,39 milioane lei pentru fermierii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor

1
sprijinul-cuplat-zootehnic-vegetal-bruxelles-apia
- Reclamă -

Peste 1,39 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

 

Plata ajutorului de stat se referă la solicitările prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie 2022.

Potrivit APIA, suma autorizată la plată este în valoare de 1.397.896,79 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Cheltuieli enorme ale statului: 500 de milioane de euro pentru menţinerea preţurilor alimentelor

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Peste 1,39 milioane lei vor ajunge la beneficiarii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).   Plata ajutorului de stat se referă la solicitările prin cererile de plată aferente serviciilor prestate… Cititi mai multe aici: APIA: 1,39 milioane lei pentru fermierii care au accesat schema de ajutor de stat în sectorul creş… […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.