APIA își înnoiește parcul auto

0
- Reclamă -

Funcționarii APIA vor avea în curând mașini noi, așa că au toate motivele să se bucure. Agenția a atribuit companiei Renault Commercial Roumanie S.R.L un contract în valoare de 7,64 de milioane de lei, fără TVA, pentru achiziţia unui număr maxim de 128 de autovehicule noi ce vor fi distribuite celor 42 de centre judeţene, potrivit unui anunţ de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Renaul a fost singura companie interesată de acest contract, fiind declarată câştigătoare.

 Vor fi achiziţionate 128 de autovehicule atât prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019 – Programul RABLA, cât şi fără ajutorul acestui program. Se estimează achiziţionarea a minimum 1 autovehicul şi maximum 3 autovehicule pentru fiecare centru APIA, conform anexei la caietul de sarcini”, se menţionează în anunţ.

VEZI: 2 companii românești în topul primilor 5 beneficiari de subvenţii APIA, în 2016

Acordul cadru prin care se va finaliza achiziţia va fi încheiat şi semnat din partea autorităţii contractante de către toţi membrii asocierii (APIA central și centrele județene), iar contractele subsecvente care vor fi atribuite în baza acordului cadru vor fi încheiate şi semnate din partea autorităţii contractante separat de către fiecare membru al asocierii, pentru autovehiculele proprii pe care le va achiziţiona. Se estimează achiziţionarea a minimum 1 autovehicul şi maximum 3 autovehicule pentru fiecare membru al asocierii, conform anexei la caietul de sarcini”, se menţionează în anunţ.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, pe baza preţului cel mai scăzut, şi intră sub incidenta acordului privind contractele de achiziţii publice. Valoarea contractului estimată iniţial a fost de 8 milioane de lei, fără TVA.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.