BURSA – Afaceri în agricultură, ediţia a VII-a

0

Grupul de presă BURSA continuă seria de evenimente dedicate agriculturii româneşti prin organizarea celei de-a VII-a ediţii a videoconferinţei „Afaceri în agricultură”, în data de 29 octombrie 2020, începând cu ora 10:00.

 

Printre temele de interes propuse spre dezbatere se regasesc: planul de rezilienţă şi recuperare – sprijin pentru fermierii afectaţi de criza economică generată de pandemia Covid-19; MFF 2021-2027 – o oportunitate pentru dezvoltarea agriculturii ecologice; Politica Agricolă Comună, între deziderate şi normele impuse de Bruxelles. Inechitatea alocării subvenţiilor agricole pentru fermierii din interiorul Uniunii Europene; impactul Green Deal asupra finanţării agriculturii şi asupra activităţii din acest domeniu; agricultura sub asediul schimbărilor climatice. Măsuri pentru combaterea sau reducerea efectelor acestora; lipsa forţei de muncă – o problemă acută pentru fermieri; surse alternative de finanţare pentru fermierii mici şi medii.

Cum facem bancabile IMM-urile din domeniul agricol? agricultura – beneficiară sau nu a IMM Invest? asigurările în domeniul agricol – un sprijin sau o povară pentru fermieri? Poliţe, riscuri asigurate, fenomene asigurate; dDigitalizarea şi tehnologizarea agriculturii; metode de finanţare a agriculturii.

Evenimentul va putea fi urmărit, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook Ziarul BURSA şi pe canalul de YouTube Ziarul BURSA.

Bursa de pește din Tulcea a ”murit”, dar generează costuri

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here