Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea livrează și în METRO Cash & Carry

4
Casa Comerț Unirea
Casa Comerț Unirea
- Reclamă -

Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea continuă livrările de legume preluate de la producătorii români, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

„Vineri, 28 octombrie 2022, Casa de Comerţ Unirea a realizat o altă livrare de legume de la legumicultorii români către magazinele METRO Cash & Carry.

Au fost preluate 13 tone de varză albă şi roşie de la producătorii autohtoni şi au fost livrate direct în depozitul retailerului menţionat pentru a fi introduse în circuitul comercial.

Livrările de produse agroalimentare se vor continua.”, se menţionează în comunicat.

Vezi și Casa Unirea, proiectul falimentar al ministrul Daea, redevine realitate

Conform sursei citate, reprezentanţii Casei de Comerţ Agroalimentar Unirea continuă negocierile şi cu alte lanţuri de magazine din România pentru a încheia contracte de colaborare, în beneficiul tuturor părţilor implicate, în vederea creării unui mecanism comercial funcţional.

- Reclamă -

4 comentarii

  1. […] Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea continuă livrările de legume preluate de la producătorii români, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). „Vineri, 28 octombrie 2022, Casa de Comerţ Unirea a realizat o altă livrare de legume de la legumicultorii români către magazinele METRO Cash &… Cititi mai multe aici: Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea livrează și în METRO Cash & Carry […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.