S-a deschis cel mai important magazin de scule și unelte din zona Găești. Carpatik home&garden își așteaptă clienții cu zeci de promoții

0

S-a dat startul  sezonului renovărilor și grădinăritului, iar alegerea celor mai potrivite ustensile și scule, bugetul limitat, sau lipsa cunoștințelor de specialitate sunt doar cateva dintre situațiile cu care se confruntă unii dintre cei interesați de astfel de activități în această primăvară.  Un magazin cu o gamă variată de produse pentru casă și grădinărit este soluția perfectă. La Carpatik home&garden veți putea gasi nu doar produsele potrivite pentru dumneavoastră, ci și servicii de consultanță oferite de personal de specialitate, pentru alegerea acestora. Odată cu marea deschidere, Carpatik a dat startul „promoției primăverii” și oferă clienților posibilitatea de a alege dintre sute de articole pentru casă și grădinărit la prețuri promoționale până la 30 aprilie, 2020.

Carpatik home&garden, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule electrice profesionale, utilaje pentru casă și echipamente pentru grădinărit, marchează un moment important în dezvoltarea companiei prin deschiderea recentă a magazinului din Găești, în zona centrală, aproape de piața agroalimentară Sf. Ilie.

Prin intermediul magazinului Carpatik home&garden, compania dorește să consolidere o relație de lungă durată, bazată pe încredere, cu clienții săi din orașul Găești și din localitățile învecinate, pentru a le oferi  servicii complete de vânzare, finanțare și consiliere pentru scule electrice și echipamente și ustensile pentru casă și grădină.

Magazinul oferă clienților o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, la prețuri promoționale. De asemena, consultanții din magazin oferă consiliere specializată pentru alegerea celui mai potrivit produs, fără să fie nevoie de cunoștințe de specialitate din partea consumatorilor.

Produse de calitate de la branduri consacrate

Produsele comercializate de Carpatik home&garden răspund nevoilor tuturor clienților în materie de casă și grădină, având în portofoliu branduri renumite, precum  STIHL, MAKITA, BOSCH, RURIS, OMAC, ROTAKT, YATO, LONCIN și multe altele. Gama de produse include motocultoare pe benzină și diesel de la 7CP la 15 si 18CP cu toate accesoriile incluse, remorci, tractoare de 20 si 26CP cu toate accesoriile, motofierăstaie, motocoase, mașini de tuns gazonul, motopompe și pompe submersibile, mașini de găurit, compresoare, moară cu ciocanele, polizoare unghiulare, generatoare de curent, aparate de sudură si multe alte articole atât de necesare în fiecare gospodarie.

STIHL este o companie nemțească, lider de piață  în materie de motoferăstraie la nivel mondial și lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinarit

Makita este lider mondial în producția și furnizarea de scule electrice profesionale.

Bosch este un brand cunoscut la nivel internațional în domeniul sculelor profesionale de gradinarit și a electrocasnicelor.

RURIS este un  brand românesc, cu o experiență de 25 de ani în producția de motoutilaje agricole. Rotakt este un producator de utillaje agricole, precum motocultoare, motocoase, maşini de tuns iarba, accesorii potrivite pentru aceste utilaje și multe alte produse complementare.

Soluții multiple de finanțare pentru clienți

Carpatik home&garden oferă clienților numeroase posibilități de finanțare pentru achiziționare oricărui produs. Cei care doresc să achiziționeze produsele în rate fără dobândă au disponibilă opțiunea de eșalonare în 12 rate. Magazinul pune la dispoziție cumpărătorilor și oferte personalizate pri intermeiul sistemelor de creditare din magazine, disponibile atât pentru angajați, cât și pentru pensionari.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here