Cioban rătăcit în Munții Rodnei, găsit de salvamontişti după 3 zile

0

Un cioban de la o stână situată în masivul Munţii Rodnei, dat dispărut pe 7 septembrie, a fost găsit în urma unor căutări complexe efectuate de salvamontişti, silvicultori, poliţişti, cu ajutorul unui elicopter care a survolat zona mai multe zile, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Romeo Tămăşan.

“Căutările au avut loc în zona Izvor – Baicu ( Pietrosul Rodnei) până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud, cât şi în Romuli – Fiad din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma verificărilor cu celeritate a fost identificat bărbatul de 52 de ani din Şomcuta Mare în zona ‘Valea Fiadului’, sat Fiad, judeţul Bistriţa-Năsăud, acesta fiind preluat şi condus la sediul poliţiei din Dragomireşti. În urma audierii lui rezultă faptul că nu este victima vreunei infracţiuni, iar necunoscând zona s-a rătăcit în zona limitrofă a judeţelor Maramureş şi Bistriţa Năsăud”, a spus Romeo Tămăşan.

Cioban criminal în Vaslui: a omorât alt cioban cu lovituri de bâtă

Poliţiştii au fost sprijiniţi în activitatea de căutare a bărbatului de către reprezentanţi ai Ocolului Silvic Dragomireşti şi ai Ocolului Silvic Romuli, reprezentanţi ai Primăriei Dragomireşti, de un echipaj Salvamont constituit din 5 persoane, o persoană civilă şi un elicopter.

Vezi cate dintre purificatoarele de pe Casoteca.ro ți se potrivește casei tale

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here