Cioban rătăcit în Munții Rodnei, găsit de salvamontişti după 3 zile

1

Un cioban de la o stână situată în masivul Munţii Rodnei, dat dispărut pe 7 septembrie, a fost găsit în urma unor căutări complexe efectuate de salvamontişti, silvicultori, poliţişti, cu ajutorul unui elicopter care a survolat zona mai multe zile, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Romeo Tămăşan.

„Căutările au avut loc în zona Izvor – Baicu ( Pietrosul Rodnei) până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud, cât şi în Romuli – Fiad din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma verificărilor cu celeritate a fost identificat bărbatul de 52 de ani din Şomcuta Mare în zona ‘Valea Fiadului’, sat Fiad, judeţul Bistriţa-Năsăud, acesta fiind preluat şi condus la sediul poliţiei din Dragomireşti. În urma audierii lui rezultă faptul că nu este victima vreunei infracţiuni, iar necunoscând zona s-a rătăcit în zona limitrofă a judeţelor Maramureş şi Bistriţa Năsăud”, a spus Romeo Tămăşan.

Cioban criminal în Vaslui: a omorât alt cioban cu lovituri de bâtă

Poliţiştii au fost sprijiniţi în activitatea de căutare a bărbatului de către reprezentanţi ai Ocolului Silvic Dragomireşti şi ai Ocolului Silvic Romuli, reprezentanţi ai Primăriei Dragomireşti, de un echipaj Salvamont constituit din 5 persoane, o persoană civilă şi un elicopter.

Vezi cate dintre purificatoarele de pe Casoteca.ro ți se potrivește casei tale

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here