Dosar penal pentru angajații unui magazin care primeau bani ca să vândă produse expirate

1
- Reclamă -

Mai mulți foști angajați ai unui mare lanț de magazine cu specific alimentar din România sunt acuzați de fapte de corupție într-un dosar redeschis recent de Tribunalul Giurgiu. Potrivit presei, este vorba de un magazin din rețeaua Profi.

Angajații respectivului magazin ar fi constituit o rețea prin care introduceau la vânzare produse neconforme, de o calitate proastă, care nu erau acceptate în mod normal prin standardele impuse de rețea.

Dosarul penal a fost înregistrat inițial la Direcția Națională Anticorupție care, pe 27 iunie 2020, l-a declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Acuzațiile din dosar au fost de constituire de grup infracțional organizat, luare de mită în mediul privat și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citește și Din tânăr fermier, în proaspăt inculpat

Plângerea penală a fost făcută chiar de conducerea marelui lanț de magazine de retail care și-a prins angajații primind șpagă, după ce a angajat în acest sens o firmă de detectivi particulari.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Mai mulți foști angajați ai unui mare lanț de magazine cu specific alimentar din România sunt acuzați de fapte de corupție într-un dosar redeschis recent de Tribunalul Giurgiu. Potrivit presei, este vorba de un magazin din rețeaua Profi. Angajații respectivului magazin ar fi constituit o… Cititi mai multe aici: Dosar penal pentru angajații unui magazin care primeau bani ca să vândă produse expirate […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.