Dunărea, folosită pentru transportul cerealelor sugerează Marea Britanie

3
- Reclamă -

Comunitatea internaţională va trebui să găsească „rute alternative” pentru a transporta proviziile de cereale din Ucraina, a declarat luni premierul britanic Boris Johnson, citat de CNN. Premierul britanic a sugerat folosirea liniilor de cale ferată sau a fluviului Dunărea, dacă nu se poate conta pe strâmtoarea Bosfor din Turcia.

 

El a vorbit în Parlament după întâlnirile cu ceilalţi lideri ai G7 de săptămâna trecută şi a sugerat folosirea liniilor de cale ferată sau a fluviului Dunărea, dacă nu se poate conta pe strâmtoarea Bosfor din Turcia.

„Analizăm toate opţiunile posibile”, a declarat Johnson, inclusiv căile ferate „pentru a încerca să scoatem cerealele în cantităţi mai mici”.

Ucraina acuză Rusia că îi blochează porturile şi că încearcă să „fure” cereale ucrainene.

Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo, cifră de afaceri de 70 milioane

- Reclamă -

Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat că blocarea porturilor ucrainene de către Rusia a crescut deja preţurile mondiale la alimente şi ameninţă să provoace o penurie alimentară catastrofală în unele părţi ale lumii.

- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Comunitatea internaţională va trebui să găsească „rute alternative” pentru a transporta proviziile de cereale din Ucraina, a declarat luni premierul britanic Boris Johnson, citat de CNN. Premierul britanic a sugerat folosirea liniilor de cale ferată sau a fluviului Dunărea, dacă nu se poate conta pe… Cititi mai multe aici: Dunărea, folosită pentru transportul cerealelor sugerează Marea Britanie […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.