Peste 130 de expozanți la GastroPan

0
gastropan
- Reclamă -

Peste 130 de expozanți, furnizorii de produse și servicii pentru afacerile din sector participă la ediția din acest an a GastroPan, cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est, care se desfășoară în perioada 23 -25 martie.

Participanții la eveniment consideră GastroPan o reală oportunitate de progres pentru afacerile pe care le conduc sau în cadrul cărora activează. Gama largă de produse, soluții și tehnologii expuse cuprinde: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne pentru sectorul de panificație-patiserie-morărit, materii prime și accesorii inovatoare pentru domeniul cofetăriei și gelateriei, produse și servicii IT pentru unități HoReCa, soluții de igienizare pentru toate unitățile de alimentație publică și ospitalitate, până la ambalaje și accesorii pentru bucătării și laboratoare profesionale de cofetărie.

Prezentarea acestora în standurile expozanților va fi completată de demonstrații practice live susținute de experți de talie mondială, prezentări de tehnologii susținute de specialiști, lansări de produse. Eveniment conex al expoziției, Concursurile GastroPan sunt, pentru specialiștii din domeniu, punctul de start al anului, când sunt setate noile trenduri. Pe lângă atracțiile permanente, tehnologiile, produsele și soluțiile prezentate la standurile expozanților, cele trei zile ale expoziției vor găzdui cele trei secțiuni ale Concursurilor GastroPan: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

Citește și: Bibilica: dușmanul căpușelor din curtea ta

 

Joi, la secțiunea Cofetărie, concurenții vor expune cele mai reușite torturi obținute din ingrediente exotice și piese artistice din ciocolată sau pastă de zahăr cu tema „Cinema”. Cel mai râvnit premiu al zilei va fi trofeul Tortul Anului 2017.

La secțiunea Panificație-Patiserie, vineri, zeci de brutari artizani, dar și producători industriali vor prezenta cele mai bune sortimente de pâine și produse sărate de patiserie pentru mic dejun, dar și piese artistice din aluat de panificație cu tematica „Toamna la țară”.

- Reclamă -

Momentul zilei va fi decernarea trofeelor Pâinea Anului 2017 fabricată industrial în România și Pâinea Anului 2017 realizată artizanal în România.

Sâmbătă intră în arenă bucătarii, care se vor întrece în prepararea celor mai apetisante platouri culinare reci din ingrediente sănătoase, dar și în realizarea celor mai spectaculoase sculpturi din fructe și legume cu tematica „Lumea acvatică”.

Sursă foto: www.agro-stiri.info

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.