Fermierii care lasă coarnele animalelor să crească, nu primesc subvenție

5

Elvețienii au respins inițiativa unui fermier care solicita subvenții pentru crescătorii de animale care lăsau coarnele vacilor și caprelor să crească, în loc să le înlăture cu un fier inroșit. Procedura, destul de comuna în aceasta tara, este blamata de anumite persoane, care considera că le-ar provoca suferinta animalelor.

În prezent, trei sferturi din vacile elvețiene, un simbol național și o atracție turistică, sunt lipsite de coarne. Totuși, campania nu a avut efectul scontat, aproape 55% dintre alegatorii elvețieni respingând propunerile prin referendum, a afirmat guvernul elvetian.

Capaul a strâns peste 100.000 de semnături pentru a declanșa un vot la nivel național, după ani de lobby politic. Guvernul elvețian s-a opus propunerii lui Capaul de a acorda o subvenție anuală de 190 de franci elvetieni (191,65 dolari SUA) pentru fiecare agricultor, ceea ce ar fi dus la redirecționarea a 30 de milioane de franci din bugetul agricol anual de 3 miliarde de franci.

Citește și Un mistreț din Buzău deschide un nou ”front” în războiul cu pesta africană

5 comentarii

  1. […] Elvețienii au respins inițiativa unui fermier care solicita subvenții pentru crescătorii de animale care lăsau coarnele vacilor și caprelor să crească, în loc să le înlăture cu un fier inroșit. Procedura, destul de comuna în aceasta tara, este blamata de anumite persoane, care considera că… Cititi mai multe aici: Fermierii care lasă coarnele animalelor să crească, nu primesc subvenție […]

  2. […] 🐄 Fermierii care lasă coarnele animalelor să crească, nu primesc subvenție Elvețienii au respins inițiativa unui fermier care solicita subvenții pentru crescătorii de animale care lăsau coarnele vacilor și caprelor să crească, în loc să le înlăture cu un fier inroșit. Procedura, destul de comuna în aceasta tara, este blamata de anumite persoane, care considera că le-ar provoca suferinta animalelor. ➡ https://agroteca.ro/fermierii-care-lasa-coarnele-animalelor-sa-creasca-nu-primesc-subventie/ […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here