Fonduri europene pentru producerea de lumânări din ceară de albine

2
- Reclamă -

Alexandra Druga produce lumânări din ceară de albine în judeţul Sibiu şi vrea să acceseze fonduri europene pentru a crește  producţia astfel încât să exporte în Europa.

„Este un business care mă pasionează şi sper ca în scurt timp să pot trăi din asta, vreau să accesez fonduri europene să fac un atelier de producţie mai mare şi să pot face angajări, pentru că momentan mă ocup doar eu şi părinţii mei, să fac mai multe produse şi să export în Europa, deoarece sunt cerute“, a spus Alexandra Druga, fondatoarea Mirizma Candles.

Materia prima, ceara de albine, provine de la apicultori din Transil­vania, afirmă Druga.

„Îmi plăcea mult să vizitez târgurile şi festivalurile unde veneau meşteri locali, iar ideea de a face lumânări din ceară de albină a venit de foarte mulţi ani, dar m-am gândit că nu o să am timp pe lângă job sau că nu o să mă pricep şi am început să fac mai întâi pentru cunoştinţe şi prieteni. Apoi, fiind în domeniul marketingului mi-am făcut singură logo-ul, paginile de Facebook şi de Instagram, şi a devenit un refugiu pentru mine. Apoi, a luat amploare fără să îmi dau seama şi a încolţit în mintea mea gândul că pot transforma pasiunea în afacere“, a declarat la ZF Agropower, Alexandra Druga.

Ea a investit la început 1.500 de lei în business, sumă care s-a amorti­zat foarte repede.

Arahidele ”produse în România” nu mai sunt o raritate

- Reclamă -

 

 

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Alexandra Druga produce lumânări din ceară de albine în judeţul Sibiu şi vrea să acceseze fonduri europene pentru a crește  producţia astfel încât să exporte în Europa. „Este un business care mă pasionează şi sper ca în scurt timp să pot trăi din asta, vreau… Cititi mai multe aici: Fonduri europene pentru producerea de lumânări din ceară de albine […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.