Parteneriat între Multivac și Handtmann

3
- Reclamă -

Multivac, furnizor de soluții de ambalare, anunță încheierea unui parteneriat strategic cu Handtmann, lider mondial în producția de mașini de umplere și sisteme de porționare pentru industria alimentară.

 

 

„În vremuri de presiuni competitive ridicate și de creștere rapidă a portofoliilor de produse, mulți producători de alimente caută sprijin pentru simplitate – pentru soluții de linie dintr-o singură sursă care pot fi planificate, instalate și operate rapid și rentabil”, a explicat Christian Traumann, președintele grupului Multivac. „Pentru a satisface această cerere, ne-am extins rețeaua de parteneri de top și am demarat un parteneriat strategic cu Handtmann – principalul producător mondial de sisteme pentru umplere, porționare, formare și dozare.”

Ambele companii oferă acum soluții integrate pentru o gama largă de industrii. Tehnologia de umplere și porționare a lui Handtmann va fi completată de mașinile de etanșare sau termoformare a tăvilor ale lui Multivac și de expertiză în realizarea liniilor. Colaborarea ar putea accelera semnificativ timpul de execuție, ce poate însemna o reducere cu până la 40% din timp doar în faza de proiectare, au subliniat reprezentanții Multivac.

Multivac va prelua vânzările și serviciile pentru utilajele Handtmann în Albania, Australia, Grecia, Islanda, Israel, Kazahstan, Orientul Mijlociu, Mongolia, Africa de Nord și de Sud, Nouă Zeelandă, Sri Lanka, Uzbekistan și India.

- Reclamă -

Bazinul legumicol Matca: 34 de milioane de euro investiție

- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Multivac, furnizor de soluții de ambalare, anunță încheierea unui parteneriat strategic cu Handtmann, lider mondial în producția de mașini de umplere și sisteme de porționare pentru industria alimentară.     „În vremuri de presiuni competitive ridicate și de creștere rapidă a portofoliilor de produse, mulți… Cititi mai multe aici: Parteneriat între Multivac și Handtmann […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.