Grapefruit roşu provenit din Turcia retras din Carrefour şi Microfruits

2
Grapefruit roșu
Grapefruit roșu
- Reclamă -

Un lot de grapefruit roşu provenit din Turcia, la care s-au constatat depăşiri ale valorilor admise pentru reziduuri de pesticide, a fost retras de la comercializare din mai multe magazine Carrefour şi Microfruits.

Persoanele care au cumpărat fructe din acest lot sunt sfătuite să nu le consume.

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat, marţi, că SC Microfruits SA a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a unui lot de grapefruit roşu, provenit din Turcia, din cauza depăşirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos Metil).

Este vorba despre produsele din Lotul 318, care au fost comercializate în perioada 16 noiembrie – 9 decembrie.

Persoanele care au cumpărat produse din acest lot sunt sfătuite să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la Serviciul clienţi din magazinul de unde le-au achiziţionat, urmând a primit contravaloarea, în baza bonului fiscal.

Vezi și Produse retrase de la comercializare în magazine

Produse din acest lot au fost comercializate în mai multe magazine Carrefour şi Microfruits.

- Reclamă -
- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Un lot de grapefruit roşu provenit din Turcia, la care s-au constatat depăşiri ale valorilor admise pentru reziduuri de pesticide, a fost retras de la comercializare din mai multe magazine Carrefour şi Microfruits. Persoanele care au cumpărat fructe din acest lot sunt sfătuite să nu… Cititi mai multe aici: Grapefruit roşu provenit din Turcia retras din Carrefour şi Microfruits […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.