Lactate Natura îşi suspendă producţia timp de trei ani

1
- Reclamă -

Producătorul Lactate Natura din Târgovişte îşi va suspenda producţia timp de trei ani, începând cu 9 februarie 2023, potrivit unei decizii a Adunării Generale a Acţionarilor, publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

 

De asemenea, acţionarii au mai aprobat reducerea capitalului social cu suma de 8,1 milioane lei, de la 14,09 milioane lei la 5,99 milioane lei, prin micşorarea numărului de acţiuni de la 11.277.401 acţiuni, la 4.797.401 acţiuni cu o valoare nominală de 1,25 lei/acţiune.

”Reducerea capitalului social se realizează pentru acoperirea parţială a pierderii raportate a societăţii înregistrată în situaţiile financiare auditate ale societăţii la 31 decembrie 2021”, arată anunţul companiei.

Lactate Natura are o capitalizare de 16,69 milioane lei.

Senatorul Trufin se laudă cu noua lege a laptelui

Producătorul a avut pierderi de 1,1 milioane lei în prima parte a anului trecut şi venituri totale de mai mici cu 45%, de 2,53 milioane lei. Capacitatea de producţie a liniei de fabricaţie deţinută de companie este de 40.000 litri lapte pe zi, însă comenzile au fost cu 70-80% mai mici.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Producătorul Lactate Natura din Târgovişte îşi va suspenda producţia timp de trei ani, începând cu 9 februarie 2023, potrivit unei decizii a Adunării Generale a Acţionarilor, publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).   De asemenea, acţionarii au mai aprobat reducerea capitalului social cu… Cititi mai multe aici: Lactate Natura îşi suspendă producţia timp de trei ani […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.