MADR a încasat peste 1,5 miliarde de euro de la Comisia Europeană

1
agro imm invest
- Reclamă -

Suma totală a fondurilor europene intrată în acest an în conturile Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se ridică la peste 1,5 miliarde de euro, a anunţat, miercuri, instituţia.

 

Potrivit sursei citate, în primele zile ale lunii februarie a.c., MADR a încasat în contul deschis la Banca Naţională a României suma de 531 milioane de euro. Aceste fonduri reprezintă rambursarea de la Comisia Europeană a cheltuielilor realizate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură în luna decembrie a anului 2022 pentru acordarea plăţilor directe fermierilor, finanţate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

Fabrica de Zahăr Bod reia producţia

Astfel, suma totală a fondurilor europene intrată în conturile MADR de la începutul anului 2023 este de 1,564 miliarde de euro, fiind inclusă aici şi rambursarea CE din 5 ianuarie a.c..

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Suma totală a fondurilor europene intrată în acest an în conturile Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se ridică la peste 1,5 miliarde de euro, a anunţat, miercuri, instituţia.   Potrivit sursei citate, în primele zile ale lunii februarie a.c., MADR a încasat în contul… Cititi mai multe aici: MADR a încasat peste 1,5 miliarde de euro de la Comisia Europeană […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.