Ministerul Agriculturii doreşte limitarea creşterii preţului la produsele de bază

1

Ministerul Agriculturii analizează adoptarea unor măsuri care să ducă la limitarea creşterii preţului la produsele de bază.

În plus, Ministerul Agriculturii a sesizat la finalul lunii noiembrie Consiliul Concurenţei cu privire la creşterea preţurilor produse de panificaţie şi patiserie, conform G4media.ro.„Ministerul Agriculturii analizează măsurile luate de alte state, cum ar de Franţa, pentru limitarea creşterii exagerate a preţurilor unor produse de bază, care să dezechilibreze piaţa naţională, în vederea adoptării de măsuri similare, dar care să nu afecteze consumatorul”, se arată într-un răspuns oficial dat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, unui parlamentar.

Ministerul Agriculturii nu precizează ce înseamnă „creştere exagerată a preţurilor” şi nici ce înţelege prin alimente de bază.

 

Citeşte şi: Acord politic împotriva practicilor comerciale neloiale

un comentariu

  1. […] Ministerul Agriculturii analizează adoptarea unor măsuri care să ducă la limitarea creşterii preţului la produsele de bază. În plus, Ministerul Agriculturii a sesizat la finalul lunii noiembrie Consiliul Concurenţei cu privire la creşterea preţurilor produse de panificaţie şi patiserie, conform G4media.ro.„Ministerul Agriculturii analizează măsurile luate… Cititi mai multe aici: Ministerul Agriculturii doreşte limitarea creşterii preţului la produsele de bază […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here