Două motocoase cu acumulator destinate sectorului profesional au fost lansate pe piața românească

0
STIHL FSA
- Reclamă -

Două noi motocoase cu acumulator au fost introduse de STIHL începând din această vară pe piața din România. Este vorba de FSA 90 și FSA 130, destinate utilizării profesionale. Dacă până în prezent motocoasele cu acumulator erau concepute doar pentru sectorul hobby, acestea capătă, în premieră de la producătorul german, o adresabilitate profesională.

Mânerul dublu, capul tăietor, puterea și tehnologia acumulatorului fac din FSA 90 și FSA 130 două utilaje configurate perfect pentru utilizarea intensivă pe suprafețe mari. Profesioniștii în amenajarea spațiilor verzi le preferă pentru ușurința și eficiența la lucru, dar și pentru silențiozitate și nivelul scăzut al vibrațiilor. Însă de diferența de decibeli dintre o motocoasă cu motor pe benzină și una cu acumulator se bucură în special locuitorii din zonele în care se îngrijește iarba pentru că nu mai sunt stresați la primele ore ale dimineții de zgomotul produs de utilajele de acest tip.

 

Citește și: Crescător de oi: Prețul la carnea în viu la ovine și bovine, aproape de dezastru

 

Inovațiile pe zona de acumulatori au permis dezvoltarea unor produse extrem de competitive și cu un nivel al fiabilităţii specific produselor pe benzină din aceeași categorie. Spre exemplu, în funcție de acumulatorul folosit, motocoasa FSA 130 are autonomie între 30 și 85 de minute, diferența fiind dată de intensitatea la care este folosită, încărcarea făcându-se chiar și în 25 de minute cu un încărcător rapid. Pentru a-i crește și mai mult autonomia se poate opta pentru un acumulator portabil în spate.

FSA 90 și FSA 130 fac parte din sistemul PRO cu acumulator de la STIHL, care cuprinde în total 8 utilaje din categorii diferite destinate profesioniștilor în amenajări. Pe lângă motocoase, sistemul PRO cu acumulator mai are în componență foarfeci de gard viu, motoferăstraie și suflante.

- Reclamă -

Foarte important pentru aceste sisteme este faptul că acumulatorul este compatibil cu fiecare utilaj în parte, ceea ce face ca utilizarea să devină extrem convenabilă atunci când sunt achiziționate și alte tipuri de echipamente din gamă.

 

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.