Petre Daea – întâlnire cu tinerii fermieri din Agrinnovator

1
Petre Daea
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, se întâlneşte azi cu tinerii fermieri din grupul Agrinnovator. Aceștia îşi propun să aducă în atenţie importanţa şi beneficiile digitalizării agriculturii.

Aceştia vor prezenta studii de caz din fermele proprii pentru a exemplifica modul în care utilizarea tehnologiilor agricole existente în ferme la potenţialul lor maxim cresc în mod vizibil performanţa.

Agrinnovator este un think tank format din tineri fermieri care promovează practicile moderne de agricultură sustenabilă, atât în rândul fermierilor cât şi către autorităţi.

Vezi și CEC Bank a acordat linii de finanţare în valoare cumulată de 30 milioane lei grupului de firme Rodbun

În noiembrie 2022, grupul a lansat prima propunere de politică publică – programul Specialist în Informatică Agricolă pentru formarea capitalului uman specializat care să accelereze adoptarea tehnologiilor moderne ce vor defini agricultura de mâine, crescând totodată numărului tinerilor implicaţi în sectorul agricol.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, se întâlneşte azi cu tinerii fermieri din grupul Agrinnovator. Aceștia îşi propun să aducă în atenţie importanţa şi beneficiile digitalizării agriculturii. Aceştia vor prezenta studii de caz din fermele proprii pentru a exemplifica modul în care utilizarea tehnologiilor… Cititi mai multe aici: Petre Daea – întâlnire cu tinerii fermieri din Agrinnovator […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.