Poliţiştii și jandarmii caută hoții de lemne în Prahova

2
lemne-taiate

Poliţiştii și jandarmii efectuează, vineri dimineaţă, 14 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni silvice, cinci mandate de aducere urmând să fie puse în aplicare, informează IPJ Prahova.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte şi secţiilor rurale arondate, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale, efectuează 14 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori. Descinderile au loc în comunele Poseşti, Ceraşu, Starchiojd, Bătrâni şi Drajna”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Prahova.

Citește și SUV: Dacia Duster vs. Mitsubishi ASX vs. Hyundai Tucson

Începând din martie, persoanele în cauză ar fi tăiat, fără drept, şi sustras, în repetate rânduri, arbori din fondul forestier naţional – pădure proprietate particulară sau de stat din zona comunelor unde au loc activităţile.

Materialul lemnos obţinut era vândut direct beneficiarilor, persoane fizice ce locuiesc în zonă, în special ca lemn de foc.

2 comentarii

  1. […] Poliţiştii și jandarmii efectuează, vineri dimineaţă, 14 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni silvice, cinci mandate de aducere urmând să fie puse în aplicare, informează IPJ Prahova. “Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte şi secţiilor rurale arondate, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale,… Cititi mai multe aici: Poliţiştii și jandarmii caută hoții de lemne în Prahova […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here