Rosa, un super utilaj agricol pentru soluri cu umiditate ridicată

2
- Reclamă -

Pentru lucrul în condiții de umiditate ridicata în sol este nevoie de un utilaj adaptat, cum sunt cele produse de OOO IT-AGRO, Rosa, care au roți elastice cu presiunea joasă.

La utilajul agrochimic Rosa pot fi adăugate echipamente ce dispun de un anumit nivel tehnic, cum ar fi tractorul Diesel cu turbine produse de Kubota (Japonia), pompă cu membrana și pistoane Imovilli (Italia), utilaj de dozare și împrăștiere de la grupul de firme Kverneland (Olanda), pulverizatoare Lechler (Germania), sau pompa de presiune Honda (Japonia), echipamente care, odată adăugate, cresc gama de utilizare a utilajului.

OS-1, utilaj de împrăștia îngrășăminte cu autopropulsie pe anvelope

Acest utilaj este compus din utilajul Rosa, cu tracțiune integrală cu două osii universale UASM și din semiremorca de împrăștiat îngrășăminte minerale solide (granulate) RMU. Utilajul, pe lângă împrăștierea îngrășămintelor, poate fi folosit și pentru semănături.

OS-1, utilaj autopropulsie pe anvelope
OS-1, utilaj autopropulsie pe anvelope

Presiunea scăzuta asupra solului (0.01-0.016 MPa) permite folosirea acestui utilaj pe solurile greu accesibile si îmbibate cu apa, dar si pe câmpurile cu culturi răsărite aflate în faza de înfrățire, fără a lăsa urme tehnologice.

De asemenea, utilajul poate fi folosit și pentru pulverizarea îngrășămintelor, fiind adăugată semiremorca pentru pulverizare OPS. Acest utilaj este pentru efectuarea operațiunilor tehnologice pentru tratamente chimice a culturilor de câmp, împotriva dăunătorilor, bolilor si a buruienilor, hrana timpurie KAS.

- Reclamă -
OS-1 poate și să pulverizeze îngrășăminte
OS-1 poate și să pulverizeze îngrășăminte

Utilajul calculează doza de lucru a lichidului indiferent de viteza de deplasare si de spațiul prelucrat și folosește tehnologiile de capacitate mica pentru introducerea substanțelor de protecție a plantelor (30-50 kg/ha), prelucrarea a 10-20 ha cu o singura alimentare, în condiții de teren drept, în funcție de numărul de picături pe metru pătrat si de dimensiunile picăturilor.

Mașina de împrăștiere îngrășăminte solide MVTU 110 ROSA 11 are motorizare diesel Kubota 1,5 TD; cabină cu 1 loc, dotată cu aerisire prin filtru cu cărbune, computer de bord PN-2 cu funcție de GPS, aer condiționat și buncăr cu capacitate 0,8 – 1 m3. Prețul acestui utilaj este 45.000 euro fără TVA.

Sursa: Petrolbit

- Reclamă -

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.