Tractoare furate din Italia, descoperite la Vama Nădlac

2
- Reclamă -

Două tractoare în valoare de peste 300.000 de euro, căutate în Italia, au fost descoperite la Vama Nădlac, într-un automarfar în care ar fi trebuit să se afle colete cu stofă.

 

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, în cooperare cu poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva – Arad, au descoperit într-un automarfar în care ar fi trebuit să se afle colete cu stofă, două tractoare marca John Deere, estimate la aproximativ 310.000 de euro. Utilajele erau căutate de către autorităţile din Italia, alerta fiind introdusă în aceeaşi zi, respectiv 26.10.2022”, anunţă joi Poliţia d e Frontieră.

În data de 26.10.2022, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, în cooperare cu poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva – Arad, au identificat într-o parcare de automarfare situată pe DN 7, în zona adiacentă punctului de trecere, un automarfar înmatriculat în România, condus de un cetăţean român.

Şoferului i-au fost solicitate documentele de însoţire a mărfii, conform cărora automarfarul era încărcat cu mai multe colete de stofă. În urma verificării semiremorcii, s-a constatat că înăuntru se aflau două tractoare marca John Deere.

Incendii devastatoare de pădure în celălalt capăt al lumii

În urma unor verificări suplimentare, s-a constatat fcă mijloacele de transport figurau ca „bunuri căutate pentru confiscare“, alertă fiind introdusă de către autorităţile din Italia chiar în ziua în care au fost descoperite.

- Reclamă -
- Reclamă -

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.