”Ziua porcului Ignat”, la Focșani, pe 18 decembrie

0
- Reclamă -

În prag de sărbători, Premium Porc Group organizează în Piața Unirii din Focșani, vineri, 18 decembrie 2015, ”Ziua Porcului Ignat” – cu începere de la orele 16.30!

Toți vrâncenii sunt invitati să participe la acest eveniment pe parcursul căruia va avea loc și concursul ”Cârnatul anului 2015”. Vor fi acordate premii consistente – respectiv 4 jumătăți de porc.

Pentru a câștiga una din cele 4 jumătăți de porc, doritorii trebuie să se înscrie la concurs trimițând un e-mail la adresa: concurs@premiumporc.com.

E-mailul trebuie să conțină nume, prenume și localitatea din care este concurentul. După ce se înscrie, concurentul va trebuia să pregătească din carne de porc cârnați de casă, la el în gospodărie și să îi aducă în Piața Unirii din Focșani pe 18 decembrie, între orele 16.30-17.00. Ulterior, concurentul va primi ingredientele necesare pentru a amenaja o farfurie traditional românească…pe bază de cârnat de porc.

marele porc mare

Organizatorii vor pregăti o pamană a porcului gigant, iar participanții vor fi serviți cu șorici și se vor putea încălzi cu un vin fiert și muzică tradițională românească.

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.