34.278.750 euro pentru rambursarea costurilor de combatere a pestei porcine africane în România

1

Comisia Europeană (CE) acordă României  un grant în valoare de 34,27 milioane de euro pentru rambursarea a 75% din costurile de combatere a pestei porcine africane.

„Comisia Europeană a decis să acorde României un grant în valoare de 34.278.750 euro pentru rambursarea costurilor de combatere a pestei porcine africane în România. Decizia CE privind contribuţia UE reprezintă rambursarea a 75% din costurile eligibile pe care România le-a angajat pentru măsurile de urgenţă în cazul pestei porcine africane, începând cu 18 iunie 2018. Valoarea costurilor estimate de către CE este de 45,705 milioane de euro, în urma datelor transmise de noi, iar 75% din această sumă o primim de la Uniunea Europeană. Banii vor veni în scurt timp şi se vor da prin Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA)”, a declarat Petrea Daea, pentru Agerpres.

Citește și: Preţurile alimentelor au scăzut pe plan mondial

un comentariu

  1. […] Comisia Europeană (CE) acordă României  un grant în valoare de 34,27 milioane de euro pentru rambursarea a 75% din costurile de combatere a pestei porcine africane. “Comisia Europeană a decis să acorde României un grant în valoare de 34.278.750 euro pentru rambursarea costurilor de combatere… Cititi mai multe aici: 34.278.750 euro pentru rambursarea costurilor de combatere a pestei porcine africane în România […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here