Activele producătorului de carne de pasăre Agroli, scoase la vânzare pentru 14 milioane de euro

1
Aaylex preia Banvit
- Reclamă -

Activele Agroli Group, un jucător important pe piața cărnii de pasăre, până acum câțiva ani, sunt scoase la vânzare de lichidatorul societății din Dâmbovița. Problemele grupului, au început după ce Rami Ghaziri, patronul Agroli, a fost acuzat de inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, în formă continuată și spălare a banilor, în formă continuată, suficiente motive pentru a ajunge la pușcărie.

CITR Filiala București SPRL, lichidatorul judiciar al Societății AGROLI GROUP SRL, aflată în faliment, scoate la vânzare pe data de 1 septembrie mai multe active care aparțin producătorului de carne de pasăre pentru suma de 14 milioane de euro. Pe listă se află ferme avicole, fabrica de nutrețuri combinate (FNC), abator, sediul central și terenuri intravilane și extravilane.

 

Citește și: Un fost polițist, pasionat de agricultură, a adunat o colecție de soiuri de tomate de pe tot mapamondul

 

Mai precis este vorba de ferme avicole aflate în localitatea Crevedia, jud. Dâmbovița, cu echipamentele aferente (fermele 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 și 9, ferma 12 cu 3 loturi, Incubație), FNC-ul cu o capacitate 20 to/h aflată în localitatea Crevedia, jud. Dâmbovița cu echipamentele aferente, abatorul aflat în aceeași localitate, dar și sediul central (teren cu construcții și bunuri mobile gestiunea G06 și mobilier sediu) aflat în localitatea Crevedia, str. Calea Combinatului nr. 486 jud. Dâmbovița. De asemenea, vor fi scoase la licitație și terenurile intravilane și extravilane în suprafață totală de 509.987 mp, aflate pe raza localităților Crevedia și Tărtășești – jud. Dâmbovița, Mihăilești – jud. Giurgiu și Mavrodin – jud. Teleorman.

Potrivit anunțului, garanția de participare la licitație este de 2 milioane de euro, fără TVA.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.