Credite de la Libra Internet Bank pentru fermierii care au nevoie de capital de lucru

1
- Reclamă -

Fermierii pot accesa creditele oferite de Libra Internet Bank pentru finanţarea capitalului de lucru necesar activităţilor curente, până la momentul plăţilor efective efectuate de către APIA.

Banca precizează că finanţările sunt acordate în baza adeverinţei de înregistrare emise de către APIA pentru subvenţia acordată pentru suprafeţele deţinute sau exploatate.

„Valoarea maximă a creditului oferit de Libra Internet Bank este de până la 90% din valoarea subvenţiei pentru 2024, iar dobânda aplicată este calculată după formula ROBOR la 6 luni plus 2%. Rambursarea creditului trebuie realizată înainte de 30 iunie 2025, cu posibilitatea de prelungire până la data comunicată de către APIA ca termen limită de efectuare a plăţilor”, se menţionează în comunicat.

Vezi și Coca-Cola, Barilla sau Lactalis au nevoie de zahar din Ucraina

Perioada de graţie pentru creditele destinate beneficiarilor programelor APIA este până la momentul încasării sumelor respective, nu mai târziu de data comunicată de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură ca termen limită de efectuare a plăţilor. Perioada de graţie se aplică pentru principalul creditului, dobândă şi comisionul de administrare.

Programele APIA pentru care Libra Internet Bank acordă finanţare sunt următoarele: Sprijin de bază pentru venit în scopul sustenabilităţii (BISS), Sprijin redistributiv complementar pentru venit în scopul sustenabilităţii (CRISS), Măsura 10 – Agro-mediu şi climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, DR-01 – Agro-mediu şi climă pe pajişti permanente DR-02 – Agro-mediu şi climă pe terenuri arabile, DR-04 – Agricultură ecologică – conversie, DR-05 – Agricultură ecologică – menţinerea certificării, DR-09 – Zone afectate de constrângeri naturale – Zona Montană (ANC_ZM), DR – 10 – Zone afectate de constrângeri naturale semnificative şi DR-11 – Zone afectate de constrângeri naturale specifice

- Reclamă -

Libra Internet Bank a fost înfiinţată în 1996 în Bucureşti şi face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings (NCH).

Banca s-a specializat în oferirea de produse şi servicii dedicate Profesiilor liberale şi companiilor din Real Estate şi Agribusiness. Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaţionale prezente în ţară şi a introdus în premieră un serviciu de inteligenţă artificială generativă bazat pe voce în aplicaţia sa de mobile banking. Libra Internet Bank are o reţea de 59 de sucursale în Bucureşti şi alte oraşe mari din România.

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.