Dulceața de momordică de Topoloveni

1
- Reclamă -

Sonimpex Topoloveni aduce două produse noi la Târgul Gaudeamus Litoral (11-15 august, Mamaia, hotel Select): dulceața de momordică și dulceața de cireșe amare. Cele două produse completează gama de dulcețuri Topoloveana din fructe, legume și petale de flori și respectă valorile companiei care procesează doar produse 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceata de momordică și dulceața de cireșe amare sunt disponibile și în magazinele proprii Topoloveni și Topoloveana din București—bd Carol I nr 57, str C.A Rosetti nr 26 și la comandă online pe www.magiun-sonimpex.ro

Ce este momordica?

Un gen din familia Cucurbitaceae (45 specii de plante anuale sau perene). Se întîlnesc în regiunile tropicale și subtropicale din Africa, Asia și Australia.

Momordica
Momordica

Unele dintre ele produc fructe cărnoase de formă alungită sau cilindrică, colorate în nuanțe de oranj pînă la roșu, acoperite cu țepi sau nodozități care dau un aspect rugos.

Premii pentru Topoloveni

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni și toată gama Topoloveana de zacuști, bulion de roșii și dulcețuri este Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie.

De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

- Reclamă -

Citeste pe PedagoTeca despre: Cel mai bun rezultat în istoria participării româneşti la Olimpiada Internaţională de Chimie

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.