Costel Caraș se pregătește pentru a treia ’’treaptă’’ a protestului

0
- Reclamă -

Costel Caraș, fermierul care a intrat de două ori în Greva foamei – prima dată în fața Ministerului Agriculturii, iar a doua la Guvern – se pregătește acum de o a treia acțiune de acest fel după ce primele două n-au avut prea mare efect, dovadă fiind faptul că toate promisiunile făcute de autorități, fie că vorbim de ministrul Achim Irimescu, premierul Dacian Cioloș și mai ales de conducerea APIA, s-au dovedit a fi mult niște vorbe în vânt.

Acum, Caraș vrea să protesteze la Guvern și la Cotroceni și cheamă alături de el fermieri din toată țara.  Protestul ar urma să înceapă  în perioada 7- 12 septembrie cu participarea unui număr de 164 de fermieri. Să vedem dacă chiar vor veni atâți crescători, dat fiind știut faptul că fermierii din sector sunt mai puțin uniți.

Iată ce a postat pe Facebook Costel Caraș în această dimineată:

fermierii greviştiRELUARE PROTEST.

Pentru că am fost mințiți, prostiți, jicniți etc. a șaptea oară de Irimescu, a treia oară de Horumbă și prima oară de Cioloș, trebuie să reluăm protestul. Dacă în primele două trepte ale protestului am demonstrat ce era de demonstrat despre politicienii României și despre guvernul României, pe a treia treaptă trebuie să demonstrăm ceva în plus: că suntem conștienți de forța și importanța noastră în societatea românească. Nu putem să lăsăm neamul nostru, familiile noastre, casele noastre, fermele noastre la cheremul acestor oameni care nu au o atitudine conștientă față de realitatea înconjurătoare, fără minte, fără judecată (inconstienți).

Acum nu mai discutăm despre bani, discutăm despre un principiu extrem de important: nu statul ne-a făcut pe noi, ci noi am făcut statul ca să gestioneze treburile în folosul nostru. Și ce face statul? Nu numai că gestionează prost, dar își bate joc de noi și ne umilește cum nimeni n-a reușit s-o facă.

ORGANIZARE PROTEST:

- Reclamă -
  1. tipul protestului: greva foamei.
  2. locațiile de desfășurare a protestului: palatul Victoria și palatul Cotroceni.
  3. participanți: fermieri(164) care declară individual greva foamei.
  4. Durata: ?

IMPORTANT!

Pe a treia treaptă a protestului nu mai pot urca numai Caraș + 7-8 fermieri. Acum va fi altfel (vă promit) și trebuie să fim mulți. Dacă nu vom reuși să demonstrăm unitatea la nivel național n-are rost să urcăm a treia treaptă. Din cele 41 de județe ale României trebuie să avem minim 4 reprezentanți pentru fiecare județ: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Aștept înscrieri până pe data de 06.09.2016. Inscrierile se pot face direct pe pagina mea de facebook la comentarii, prin e-mail la costel_caras@yahoo.com  sau prin SMS la 0787874200.

ATENȚIE!

Dacă în România nu avem 164 de fermieri care pot susține un astfel de protest n-are rost să mai povestim. Nu voi putea accepta începerea protestului până nu avem acest numar. Data la care vom da startul este între 7 și 12 septembrie 2016.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.